Så var det klart!

När projektledaren kom tillbaka till kontoret efter semestern möttes han av ett meddelande från finansiären Postkodstiftelsen, som tackade för en välskriven slutrapport och berättade att Våra Ord nu har lagts till handlingarna.

Pilotomgången av Våra Ord är därigenom avslutad. MÄN Stockholms styrelse kommer inom kort att diskutera hur vi tänker gå vidare med det vi hittills har gjort. Men än så länge är vi alla hemskt nöjda med hur det har blivit!

Här är en liten film om projektet att titta på tills vidare.

En liten film som presenterar Våra Ord.

Tack så mycket till alla som var med och gjorde Våra Ord till ett lyckat pilotprojekt!

Tack till MÄN:s nationella projekt Machofabriken, Mannen Myten och Killfrågor för material, perspektiv och allmän hjälp. Tack också till Elis, Henrik och Anders på MÄN:s kansli för hjälp med frågeställningar, projektupplägg och webbfrågor.

Tack till AIK och Brommapojkarna för att ni ville vara med! Ett särskilt tack till Max, Charlotte, Erik och Ozzy för entusiasm och samarbetsvilja.

Tack till Ordkanon och Matiss för metodutveckling och kompetensutveckling kring spokenworddelen av metoden!

Tack till Postkodstiftelsen för cashen! Och tack till MÄN Stockholms styrelse för modet att kasta sig ut i det okända med ett sånt här projekt!

Och sist men störst – tack till våra volontärer! Tack till Adam, Emil, Johan E, Erik, Metin, Jennie, Ulf, Johan L, Dan, Tuula, Sina, Patric och Sara! Utan er hade det aldrig blivit någonting.

Vi ses på andra sidan!

Våra Ords projektledning genom Marcus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *