Brommapojkarna är med!

Nu har vi den stora äran att presentera vår första idrottsföreningspartner. Vi är stolta över att berätta att Europas största fotbollsförening Brommapojkarna är med i Våra Ord!

Det är Brommapojkarnas HerrU-trupp (fd U19 och U17) som kommer att vara först ut att gå igenom programmet. Truppen består av ungefär 40 killar födda mellan 2000 och 2004, och två av våra volontärteam står nu och peppar järnet för att få träffa dem.

Medverkan i Våra Ord är en del av BP:s jämställdhetsarbete som inleddes 2017. Vi är glada och stolta över att BP har valt att samarbeta just med oss, och säger varmt välkomna att vara med och prova ut metoden. Från och med den 25 mars kör vi!

Läs mer på BP:s webbsida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *